asbzar

شرکت تجهیزات نظافت صنعتی اسب زر

asbzar

شرکت تجهیزات نظافت صنعتی اسب زر

۱۸ مطلب در آبان ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اسکرابر

اسکرابر یا کفشوی صنعتی یک دستگاه نظافت صنعتی با قابلیت شستشوی و خشک کردن همزمان انواع سطوح می باشد. استفاده از دستگاه اسکرابر صنعتی یا تجاری علاوه بر افزایش کیفیت شستشوی موجب افزایش سرعت عملیات نیز می گردد و در نتیجه کاهش هزینه ها را به همراه دارد. اما مزایای اقتصادی تنها دلیل استفاده از اسکرابرها نیست و به کارگیری این دستگاه موجب ارتقاء سطح بهداشت و ایمنی محیط می گردد. مزایای متعدد اسکرابر ها موجب شده تا امروزه در اماکن متعددی از پاساژها و مراکز خرید گرفته تا اماکن مذهبی و محیط های صنعتی همچون سالن های تولید کارخانه ها و انبارهای صنعتی شاهد استفاده از این دستگاه های کارآمد باشیم. امروزه اسکرابر ها در مدل‌های متنوعی از لحاظ نحوه هدایت، منبع تغذیه، نوع و تعداد برس، پهنای شستشو و ظرفیت مخازن عرضه می شوند تا امکان انتخاب دستگاهی در تناسب با وسعت و مشخصات محیطی فضا وجود داشته باشد و بدین ترتیب دستیابی به حداکثر کارایی دستگاه اسکرابر یا کفشوی صنعتی امکان پذیر گردد. همچنین ممکن است برای انجام عملیات نظافت و شستشوی سطوح کف در برخی محیط های ویژه با شرایط خاص از اسکرابرهای تخصصی مانند اسکرابر آنتی باکتریال یا ورژن‌های Silent اسکرابر ها استفاده شود. ایناسکرابرهای تخصصی با توجه به نیازمندی‌های خاص محیط مورد استفاده تولید شده اند.

تقسیم بندی های گوناگون دستگاه اسکرابر


اسکرابر ها بر اساس ویژگی های مختلفی تقسیم بندی می گردند. شناخت صحیح نسبت به این تقسیم بندی ها می تواند در انتخاب یک دستگاه مناسب بسیار موثر باشد.

از نظر نوع هدایت اسکرابر


اسکرابر ها از نظر نوع هدایت به دو دسته اسکرابر دستی و خودرویی تقسیم می گردند. در اسکرابر های دستی کاربر دستگاه را از عقب هدایت می کند، این در حالی است که در اسکرابر سرنشین دار، کاربر بر روی صندلی تعبیه شده بر روی دستگاه نشسته و بوسیله فرمان هدایت اسکرابر را مشابه یک خودرو بر عهده می گیرد. هر کدام از مدل های دستی و سرنشین دار دارای مزایا و ویژگی های خاص خود می باشند. معمولا در اماکنی با مساحت پایین و یا محدودیت های عبوری مانند چینش متراکم ابزار و وسایل، استفاده از اسکرابر های دستی در اولویت است. اسکرابر های دستی به دلیل ابعاد مناسب و کوچک خود، قدرت مانور بالایی در زمینه شستشوی چنین محیط هایی دارا می باشند. در عوض در محیط های وسیع به دلیل افزایش سرعت عملیات، استفاده از اسکرابر های خودرویی دارای صرفه اقتصادی می باشد.

از نظر منبع تغذیه


با توجه به اینکه استفاده از اسکرابر ها به طور معمول به محیط های مسقف و یا محیط هایی با محدودیت های آلایندگی محدود می گردد، منبع تغذیه اسکرابر ها انرژی الکتریکی می باشد. استفاده از انرژی الکتریکی در اسکرابر ها علاوه بر کاهش آلودگی محیطی، به دلیل ساختار موتورهای الکتریکی موجب کاهش سطح صدا نیز می گردد. با این حال اسکرابر برقی خود به دو دسته اسکرابر کابلی و باطری دار تقسیم می شود. اسکرابر های کابلی به طور مستقیم از برق شهری تغذیه می کنند و به همین دلیل از لحاظ تامین مداوم برق هیچ مشکلی ندارند. در مقابل استفاده از دستگاه های کابلی به دلیل نیاز به در دسترس بودن پریز برق و خطرات ناشی از کابل برق بر روی زمین در برخی محیط ها مطلوب نمی باشد. در چنین محیط هایی استفاده از اسکرابر های باطری دار به دلیل عدم نیاز به اتصال مداوم به شبکه برق و دارا بودنقدرت مانور بالاتر ترجیح داده می شود. اما استفاده از دستگاه باید طوری طرح ریزی شود که هنگام انجام عملیات، مشکل اتمام شارژ باتری اسکرابر پیش نیاید.

دیگر ویژگی های اسکرابر


علاوه بر تقسیم بندی اسکرابر ها از نظر نوع هدایت و منبع تغذیه، ویژگی های متعدد دیگری نیز می تواند مبنای تفکیک مدل های مختلف اسکرابر ها قرار گیرد. در ادامه به بیان برخی از این ویژگی ها می پردازیم.

1-موتور حرکتی


در اسکرابر هایی که مجهز به موتور حرکتی می باشند، برای حرکت کفشوی به سمت جلو نیازی به صرف انرژی توسط کاربر نمی باشد. به همین دلیل اسکرابر های مجهز به موتور حرکتی علاوه بر دارا بودن سرعت بیشتر، راندمان کارکردی کاربر را نیز افزایش می دهند. به طور کلی تمامی دستگاه های اسکرابر سرنشین دار مجهز به موتور الکتریکی می باشند، اما در دستگاه های اسکرابر دستی، وجود موتور حرکتی یک مزیت ویژه به شمار می آید.

2-سیستم ضد باکتری


هرچند استفاده از اسکرابر ها به عنوان یک سیستم مکانیزه نظافت صنعتی موجب افزایش کیفیت شستشوی سطح می گردد، با این حال در بسیاری از محیط ها به دلیل حساسیت بهداشتی بالا، استانداردهای دقیق تری مد ظر می باشد. اسکرابر های آنتی باکتریال یا noBac، رده ویژه ای از اسکرابرها هستند که دارای قابلیت از بین بردن 99/9% باکتریها و میکروب ها ظرف سه روز می باشند. امروز در بسیاری از مراکز بهداشتی، درمانی، صنایع غذایی، مهدهای کودک، سرای سالمندان و ... این رده ازاسکرابرها مورد استفاده قرار می گیرند.

3- سطح صدای پایین


بعضی از مدل های اسکرابر در دو ورژن استاندارد و Silent عرضه می شوند. مدل های اسکرابر Silent از لحاظ تمامی مشخصات فنی شامل کارایی، پهنای شستشوی، ظرفیت مخازن و ... مشابه با مدل های استاندارد هستند اما سطح صدای کمتری نسبت به آنها دارند و در نتیجه برای استفاده در محیط های نیازمند آرامش همانند کتابخانه ها، مدارس، دانشگاه ها، محیط های اداری و ... مناسب می باشند.

 

کاربردهای دستگاه اسکرابر


اسکرابر ها دارای کاربردهای متعددی می باشند، از اسکرابر ها به منظور شستشوی انواع سطوح در اماکن مذهبی، مراکز تجاری-فروشگاهی و صنایع می توان استفاده نمود. برای دستیابی به حداکثر کارایی یک اسکرابر، برای کاربرد در هر محیط، دستگاه کفشور متناسب با ویژگی های آن محیط باید انتخاب نمود.

 

چگونه یک اسکرابر انتخاب کنیم ؟


با توجه به رشد روز افزون کاربرد دستگاه های اسکرابر در اماکن تجاری و صنعتی، امروزه شاهد تولید مدل های متعددی از این دستگاه ها هستیم. هر چند که تنوع تولید موجب شده است تا سطح تناسب دستگاه با نیاز مشتری انطباق بیشتری داشته باشد، اما می تواند بعنوان یک عامل گیج کننده در روند انتخاب دستگاه عمل نماید. در ادامه پارامترهای موثر در انتخاب یک دستگاه زمین شوی مناسب مورد بررسی قرار می گیرد.

1- طراحی دستگاه


در طراحی اسکرابر ها هدف گذاری های متعددی مد نظر قرار می گیرد. در برخی مدل ها، با توجه به پیشرفت های اخیر در زمینه سیستم های الکترونیکی، اساس طراحی بر استفاده از این سیستم ها گذاشته شده است. هر چند که این دستگاه ها در نگاه اول دارای سیستم کاربری مدرنی می باشند، اما به دلیل خرابی های متعدد متداول در سیستم های الکترونیکی پیچیده، مشکلات و هزینه های سنگین تعمیر و نگهداری را به مجموعه تحمیل می نمایند. همچنین کار کردن با چنین دستگاه هایی معمولا برای اپراتورهای فاقد تجربه و مهارت دشوار بوده و استفاده نادرست از دستگاه در کنار پیچیدگی و ظرافت سیستم های الکترونیکی موجب افزایش میزان خرابی دستگاه می گردد. در مقابل اسکرابرهای طراحی شده بر پایه سیستم های مکانیکی، از قدرت و استحکام بیشتری برخوردار بوده و میزان خرابی آنها بسیار کمتر می باشد. بعلاوه کار کردن با این نوع اسکرابر ها نیز بسیار ساده تر می باشد.

2- مساحت محیط


یکی از مهم ترین پارامترهای تاثیرگذار در انتخاب صحیح دستگاه اسکرابر، متراژ محیط مورد شستشوی است. هر چه متراژ محیط بیشتر باشد، دستگاهی با کارایی و پهنای شستشوی بالاتر مورد نیاز است بطوریکه معمولا در محیط های دارای وسعت بالا، استفاده از دستگاه های اسکرابر سرنشین دار به دلیل توانمندی بالاتر ترجیح داده می شود.

3- تراکم محیط


علاوه بر مساحت محیط، تراکم اجزای موجود در آن نیز بسیار پر اهمیت است. اگر تراکم چینش در یک محیط بالا باشد، استفاده از دستگاه های زمین شوی دارای ابعاد بزرگ در آن دشوار خواهد بود. همچنین سهولت حمل و نقل و جابجایی اسکرابر بین طبقات مختلف و قابلیت حمل دستگاه اسکرابر با آسانسور یا سیستم های بالابر موجود نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

4- دسترسی به برق


دستگاه های کابلی نیازمند اتصال مداوم به برق شهری می باشند، به همین دلیل استفاده از چنین دستگاه هایی تنها در محیط هایی با سهولت دسترسی به پریز برق، پیشنهاد می گردد. در کنار این مورد در مکان هایی با حجم بالای تردد، استفاده از دستگاه های کفشوی باطری دار به دلیل عدم وجود کابل و مشکلات مربوطه ب توصیه می شود.

5- سهولت نظافت دستگاه


در برخی اسکرابرها به دلیل عدم امکان شستشو و تخلیه صحیح دستگاه، بخشی از آب کثیف در اتصالات و زوایا دستگاه بر جای مانده و در طولانی مدت خود تبدیل به یک عامل انتشار آلودگی می شود. به همین دلیل در استاندارد بهداشتی HACCP، در دسترس بودن تمامی بخش ها برای نظافت و امکان تخلیه کامل مخازن آب به طور دقیق ذکر شده است و تنها اسکرابرهای دارای این مشخصه ها از لحاظ بهداشتی توسط استاندارد HACCP تایید می شوند.

6- سطح بهداشت مورد نیاز محیط


اگرچه حفظ بهداشت و پاکیزگی در تمامی محیط ها مهم می باشد، اما در برخی محیط ها همانند بیمارستان ها، آشپرخانه های صنعتی، کارخانه های مرتبط با صنایع غذایی، سرای سالمندان، مهدهای کودک و ... حساسیت های بهداشتی ویژه ای وجود دارد. به همین دلیل در این محیط ها استاندارد های بهداشتی بالاتری مد نظر قرار می گیرد. دستگاه های اسکرابر noBac یا آنتی باکتریال مدل هایی هستند که به دلیل تجهیز مخازن به مواد معدنی و ترکیبات انحصاری، موجب از بین بردن باکتری های جمع آوری شده از محیط ظرف مدت سه روز تا میزان 99/99 % می گردند. بنابراین در محیط هایی همچون بیمارستان ها، استفاده از این نوع اسکرابر ها ترجیح داده می شود.

 

مزایای استفاده از اسکرابر


کاربرد اسکرابر ها در مقایسه با روش های سنتی شست و شوی کف دارای مزایای متعدد می باشد. در ادامه با بیان برخی از این مزایا به تشریح کامل این موضوع می پردازیم.

 

1- افزایش کیفیت شستشو


یکی از مهم ترین مزایای استفاده از اسکرابر ، افزایش کیفیت شستشوی کفپوش ها می باشد. استفاده از این دستگاه کارآمد باعث می شود که هر گونه آلودگی سرسخت به نحو موثر از سطح جدا شده و توسط سیستم مکش دستگاه کفشوی صنعتی از محیط خارج شود. بنابراین با استفاده از اسکرابر سطح کفپوش همواره ظاهری زیبا و جلادار خواهد داشت. این زیبایی تاثیری خوشایند در افراد حاضر در محیط، مراجعین و مشتریان ایجاد نموده و بسیار حائز اهمیت است.

2- افزایش سطح بهداشت


شستشوی و خشک کردن در روش های سنتی دارای مشکلات بهداشتی متعددی می باشد. در شستشوی توسط تی ابتدا تی توسط آب تمیز موجود در سطل خیس شده و با کشیدن تی مرطوب بر روی زمین عملیات شستشو انجام می گردد. در این مرحله تی کثیف شده و فرو بردن مجدد آن در سطل آب تمیز موجب آلوده شدن آب موجود در سطل می شود. در حقیقت در روش شستشوی سنتی، تی به طور مداوم آلودگی را بر روی زمین پخش می کند. این در حالی است که در دستگاه های اسکرابر به دلیل تجهیز دستگاه به سیستم مکانیزه برس و تی و همچنین بر خورداری از مخزن آب تمیز و کثیف مجزا عملیات شستشوی به روشی عمیق و بهداشتی انجام می پذیرد.

3- افزایش سرعت عملیات


بر آوردهای آماری نشانگر آن است که روش های دستی شستشوی کف، در حالت نسبتا بهینه دارای راندمانی کاری بیش از 160 متر مربع در ساعت نخواهتد بود. این در حالی است که اسکرابر ها دارای توانایی شستشوی 900 تا 5000 مترمربع در ساعت می باشند. بنابراین می توان بیان نمود که اسکرابرها وابسته به نوع و پهنای شستشوی خود، می توانند سرعت انجام عملیات را تا بیش از 30 برابر افزایش دهند.

4- افزایش صرفه اقتصادی


آمارهای جهانی از موسسات معتبر بین المللی از جمله ISSA حاکی از آن است که در حدود 90 درصد از هزینه های شستشوی و نظافت محیط مرتبط با هزینه نیروی انسانی می باشد. با توجه به اینکهاسکرابرها بسته به مدل دارای کارایی 6 تا 32 برابر روش دستی می باشند، استفاده از این شیوه مکانیزه نظافت صنعتی در طولانی مدت، موجب کاهش هزینه و افزایش صرفه اقتصادی به دلیل کاهش نیروی انسانی مورد نیاز یا بازه زمانی کار نیروهای خدماتی می گردد. از سوی دیگر استفاده از اسکرابردر عملیات شستشوی سطوح کف موجب افزایش طول عمر مفید کفپوش می شود. این مسأله به افزایش کیفیت شستشو، از بین بردن کامل آلودگی ها از روی سطح، جمع آوری و مکش کامل آب و خشک نمودن سریع سطح کفپوش و کاهش میزان مصرف آب و مواد شوینده در نتیجه استفاده ازاسکرابر باز می گردد. بدین ترتیب با انجام صحیح و اصولی عملیات شستشوی سطوح کف با استفاده ازاسکرابر از هزینه های هنگفت ترمیم یا تعویض کفپوش ها جلوگیری خواهد شد.

5- کاهش مصرف آب و مواد شوینده


با توجه به سیستم قدرتمند برس زنی در دستگاه های اسکرابر و توانایی بالای آن در حذف فیزیکی آلودگی ها و رسوبات از روی زمین، هنگام کاربرذ اسکرابر ها نیاز به استفاده از مواد شوینده و آب تا حد بالایی کاهش می یابد. کاهش مصرف آب و مواد شوینده علاوه بر کاهش هزینه ها، از لحاظ سازگاری با محیط زیست نیز ارزشمند می باشد.

6- کاهش مزاحمت برای افراد حاضر در محیط


زمان خشک شدن زمین هنگام استفاده از روش های سنتی برای شستشوی کف طولانی است و تردد افراد بر روی سطوح مرطوب به آلودگی مجدد آنها می انجامد در نتیجه تا خشک شدن کامل یک بخش، امکان رفت و آمد در آن وجود ندارد. همین امر موجب ایجاد مشکلات متعدد در محیط های کاری و تجاری می گردد. حال آنکه در صورت استفاده از اسکرابر ها به عنوان یک روش مکانیزه نظافت صنعتی، سیستم خشک کن دستگاه زمین را به سرعت خشک نموده و مشکلات مربوطه را مرتفع می نماید.

7- کاهش صدمات و جراحات


شستشوی و نظافت مداوم سطوح موجب احتمال لغزش و سر خوردن افراد بر روی سطح را کاهش می دهد. آسیب های ناشی از سر خوردن بیکی از متداول ترین نوع صدمات در محیط های کاری می باشند که با استفاده صحیح از سیستم شستشوی و خشک کن در دستگاه های اسکرابر تا حد زیادی برطرف می گردند.

  شرکت تجهیزات نظافت صنعتی اسب زر

اسکرابر

https://goo.gl/oBptxL

http://asbzar.com/

021-54635

کانال آپارات

https://www.aparat.com/asbzar

صفحه اینستاگرام 

www.instagram.com/asbzarco

  • شرکت اسب زر اسب زر
  • ۰
  • ۰

جاروبرقی آب و خاک همان طور که از نام آن پیدا است می تواند در کنار مواد جامد مایعات را نیز به طور هم زمان مکش کند. جاروی آب و خاک رده های خانگی، تجاری، نیمه صنعتی و صنعتی را در بر می گیرد که به منظور نظافت و جمع آوری مواد مایع در محیط های گوناگون به کار گرفته می شود. امروزه انواعجاروهای آب و خاک طراحی و تولید شده اند که برای نظافت مناطق مسکونی، تجاری و نیمه صنعتی بسیار مناسب هستند. در بسیاری از مواقع وجود آب و رطوبت بر روی یک سطح می تواند به آن سطح آسیب وارد کند و یا سبب لغزندگی افراد گردد؛ در چنین شرایطی با بهره مندی از جاروبرقی آب و خاکامکان مکش رطوبت فراهم گردیده و از بروز مشکلات ناشی از آن جلوگیری می شود.

کاربرد جاروبرقی آب و خاک


یک جاروبرقی آب و خاک دارای قابلیت جمع آوری آب و دانه های خشک نسبتاً درشت می باشد و وظیفه ای فراتر از مکش گرد و غبار نظافت های روزمره را انجام می دهد. جارو برقی آب و خاک برای تمیز نمودن مراکز تجاری، اداری، داخل منزل و محیط بیرون آن قابل استفاده است و با نگه داری مواد در مخزن خود از تراوش آن به محیط جلوگیری می کند. با استفاده از جاروبرقی آب و خاک علاوه بر حذف گرد و غبار، مایعات نشت شده بر روی سطوح قابل جمع آوری بوده که مکش آن به وسیله جاروهای متداول امکان پذیر نخواهد بود. به منظور مکش و جمع آوری آب از گودال های کوچک می توان از جاروهای آب و خاک به کار گیری نمود زیرا این رده از جاروها از قدرت و مقاومت بالایی برخوردار هستند و به عنوان یک دستگاه چند منظوره به کار گرفته می شوند.

ساختار جاروی آب و خاک


ساختار یک جاروبرقی آب و خاک از عایق بندی مناسب برخوردار بوده به گونه ای که رطوبت با بخش هایی مانند موتور، پمپ و فیلتر تماس پیدا نکرده و در نتیجه در هنگام مکش آب به هیچ عنوان خطر برق گرفتگی برای کاربر ایجاد نخواهد شد و هم چنین به دستگاه آسیبی وارد نمی شود. پس از هر بار استفاده از جاروبرقی آب و خاک برای مکش مایعات، مخزن آن با سهولت تخلیه می گردد و به این ترتیب از آلوده شدن جارو و ایجاد بوی نامطبوع جلوگیری به عمل می آید. در این دستگاه ها قدرت مکش قابل تنظیم بوده و کاربر می تواند متناسب با سطح مورد نظر و یا شدت آلودگی مقدار قدرت مکش را تنظیم نماید. جارو برقی آب و خاک مجهز به واحد فیلتراسیون کارآمد و تجهیزات جانبی متنوعی است که دستگاه را به یک ابزار با کیفیت و کارآمد تبدیل می نماید.

   شرکت تجهیزات نظافت صنعتی اسب زر

جارو برقی صنعتی اب و خاک

https://goo.gl/42pkG8

http://asbzar.com/

021-54635

کانال آپارات

https://www.aparat.com/asbzar

صفحه اینستاگرام 

www.instagram.com/asbzarco

  • شرکت اسب زر اسب زر
  • ۰
  • ۰

بخارشوی صنعتی

بخارشوی یک دستگاه نظافت مکانیزه است که در آن از بخار آب برای خشک کردن، نظافت و ضدعفونی کردن سطوح مختلف استفاده می شود. استفاده از دستگاه بخارشوی غالبا برای ضدعفونی کردن یا حتی استرلیزه کردن سطوح کفایت می نماید. در این دستگاه بخار داخل یک بویلر ایجاد می شود. بویلر بخشی از دستگاه است که دمای آب ورودی را افزایش می دهد تا بخاری با فشار و رطوبت کم ایجاد نماید. توانایی بخار خارج شده از دستگاه بخارشوی در نظافت و شستشوی سطح اساسا وابسته به حرارت آن می باشد. حرارت بخار انرژی مورد نیاز برای شکستن پیوند بین آلودگی و سطح را فراهم نموده و مواد آلاینده را بصورت معلق در آب آزاد می سازد. در مرحله بعد این آب و الودگی از روی سطح مکش و جمع آوری می گردد.

دستگاه های بخارشوی در رده خانگی/ تجاری و صنعتی تولید می‌شوند. مدل های بخارشوی صنعتی در مقایسه با مدل های تجاری و خانگی قدرتمندتر بوده به دلیل دارا بودن ظرفیت بالاتر، قابلیت عملکرد پیوسته و توانایی پاشش بخار آب با فشار و درجه حرارت بالاتر ( بیش از 150 درجه سانتیگراد) قادر به حذف آلودگی های سرسخت و عمیق بوده و در محیط های گوناگون از رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی گرفته تا بیمارستان ها و کارخانه های مرتبط با صنایع غذایی قابل کاربرد می باشند. 

اجزاء تشکیل دهنده بخارشوی صنعتی

یک دستگاه بخارشوی صنعتی از بخش های زیر تشکیل شده است:

- مخازن شامل مخزن آب تمیز، مخزن آب کثیف و مخزن مواد شوینده

- دیگ بخار ( بویلر )

- خرطومی و نازل های پاشش بخار و مکش

نحوه عملکرد بخارشوی صنعتی

ساختار و نحوه عملکرد دستگاه بخارشوی صنعتی ساده می باشد. مخازن آب تمیز و ماده شوینده دستگاه بخار شوی به ترتیب با آب و ماده شوینده مورد نظر پر می گردد. محلول آب و ماده شوینده وارد دیگ بخار یا بویلر دستگاه شده و در این بخش دمای آب برای ایجاد بخار افزایش می یابد. بخار ایجاد شده پس از عبور از خرطومی توسط نازل پاشش ویژه بر روی سطح مورد نظر پاشش می شود. آلودگی های موجود بر روی یک سطح غالبا دارای ماهیت چسبنده می باشند. حرارت بخار خارج شده از دستگاه بخار شوی صنعتی موجب سست شدن پیوند بین آلودگی و سطح گردیده و رطوبت بخار به رقیق شدن آلودگی کمک می نماید. بصورت همزمان سوسپانسیون آب و الودگی ایجاد شده توسط سیستم مکنده مکش شده و به مخزن آب کثیف منتقل می گردند.

مزایای استفاده از دستگاه بخارشوی صنعتی

بخار آب پرحرارت خارج شده از دستگاه بخارشوی صنعتی با نفوذ به خلل و فرج موجود بر روی سطح، انواع آلودگی ها به ویژه مواد چرب، روغنی و چسبنده را به نحو مناسب از سطح جدا می نماید. کاربرد این دستگاه در محیط های گوناگون به ویژه در جایی که نیاز به سطح بالاتری از بهداشت می باشد، همانند بیمارستان ها، درمانگاه ها، آشپزخانه های صنعتی و صنایع غذایی، دارای مزایای متعدد می باشد که عبارتند از: 

قابلیت ضدعفونی کردن سطوح

یکی از مهم ترین مزایای کاربرد دستگاه بخارشوی صنعتی، عملکرد بخار آب بعنوان یک عامل ضدعفونی کننده و از بین برنده بوی طبیعی می باشد. با نفوذ بخار به داخل خلل و فرج سطح، درزها و شیارها و ... علاوه بر تمیز شدن آلودگی ها، انواع میکروب ها، ویروس ها، باکتری ها و قارچ های موجود نیز تحت حرارت بالای بخار از بین می روند.

کیفیت شستشوی بالا

تمیز نمودن سطوح به ویژه سطوح آغشته به روغن و چربی نیازمند صرف زمان و انرژی بالا می باشد و حتی در پاره ای موارد پس از کاربرد آب گرم نیز لایه ای از چربی بر روی سطح باقی می ماند. استفاده از بخار آب پاک شدن کامل این گونه مواد را تضمین نموده و کیفیت شستشوی بی نظیری ارائه می نماید.

انعطاف پذیری بالا

دستگاه های بخارشوی صنعتی قابل تجهیز به طیف گسترده ای از تجهیزات جانبی متنوع می باشند. نازل ها و سری های گوناگون این دستگاه، امکان استفاده از آن را بر روی سطوح هموار و ناهموار فراهم می نماید.

مصرف آب کمتر

میزان مصرف آب توسط دستگاه بخارشوی صنعتی در مقایسه با سایر تجهیزات نظافت صنعتی مکانیزه به میزان قابل توجه کمتر می باشد زیرا دستگاه نیازمند پاشش آب تحت دبی بالا نیست. مصرف کمتر آب ضمن دارا بودن صرفه اقتصادی به معنای آب باقی مانده کمتر در محیط می باشد که نیازی پیرامون چگونگی جمع آوری و تخلیه آن وجود دارد. با توجه به درصد رطوبت پایین بخار آب، دستگاه بخارشوی صنعتی گزینه ای مناسب برای انجام عملیات شستشوی در فضاهای داخلی و در جایی که امکان تخلیه آب وجود ندارد، می باشد.

سازگاری با محیط زیست

هنگام استفاده از بخارشوی صنعتی ، حرارت بخار خارج شده برای نظافت و ضدعفونی کردن سطح کافی می باشد بعبارت دیگر نیاز به مصرف مواد شیمیایی ضدعفونی کننده به حداقل رسیده یا کاملا حذف می شود. بنابراین استفاده از بخارشوی صنعتی روشی سازگار با محیط زیست می باشد و کاربرد این دستگاه هیچ گونه عارضه ای برای سلامت افراد حاضر در محیط ایجاد نخواهد کرد.

کاربردهای جانبی

از دستگاه بخارشوی صنعتی علاوه بر کاربرد در عملیات شستشو و ضدعفونی کردن سطوح در کاربردهای دیگر همانند یخ زدایی موضعی لوله ها می توان استفاده نمود.

 شرکت تجهیزات نظافت صنعتی اسب زر

بخار شوی صنعتی

https://goo.gl/2yhkrq

http://asbzar.com/

021-54635

کانال آپارات

https://www.aparat.com/asbzar

صفحه اینستاگرام 

www.instagram.com/asbzarco

  • شرکت اسب زر اسب زر
  • ۰
  • ۰

اسکرابر سرنشین دار

اسکرابر سرنشین دار یا کفشوی خودرویی دسته ای از دستگاه های اسکرابر است که همانند یک خودرو هدایت می گردد. دستگاه زمین شوی صنعتی نسبت به اسکرابر دستی ابعاد بزرگ تر و ظرفیت بالاتری داشته که برای شستشوی سطوح وسیع تر مورد استفاده قرار می گیرد. این رده از اسکرابرها مجهز به یک صندلی بوده که کاربر بر روی آن می نشیند و به وسیله فرمان هدایتی دستگاه را کنترل می نماید.

ویژگی های اسکرابر خودرویی


کفشوی صنعتی با هدایت خودرویی ابزاری است که عملکردی بهینه ارائه می دهد و در شرایطی که استفاده از هر دو دستگاه دستی و سرنشین دار فراهم باشد، به کارگیری کف شوی خودرویی مقرون به صرفه تر خواهد بود. برخی از مزیت های این دستگاه عبارت اند از:

پهنای شستشوی بیشتر


اسکرابر سرنشین دار از پهنای شستشوی بزرگی برخوردار می باشد و در هنگام حرکت مقدار بیشتری از سطح زمین را شستشو می دهد. بنابراین سرعت انجام عملیات نظافت و شستشو به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.

مخازن آب با گنجایش بالا


دستگاه کف شوی خودرویی مخازن آب تمیز و آب کثیف بزرگ تری دارد و در نتیجه آب تمیز دیرتر به پایان رسیده و تعداد دفعات پر و خالی کردن مخازن کاهش پیدا می کند؛ به این ترتیب در صرف وقت و انرژی صرفه جویی می گردد. بالا بودن پهنای نظافت و مخازن آب بازدهی و سرعت عملیات شستشو را افزایش داده و میزان بهره وری را بیشتر می کند.

منبع تغذیه باتری


نیروی محرکه اسکرابر خودرویی با استفاده از باتری تأمین می گردد و به این ترتیب، دستگاه از قدرت مانور فوق العاده ای برخوردار است. باتری های ژل به دلیل هزینه های پایین تعمیر و نگه داری، طول عمر و شارژدهی بالا به عنوان باتری هایی صنعتی و با کارکردی بهینه به شمار می آیند.

موتور جلو برنده


اسکرابرهای سرنشین دار وزن بیشتری دارند و به منظور هدایت آسان آن ها به موتور جلو برنده تجهیز گردیده اند. این موتورها سرعت و سهولت عملیات نظافت را افزایش داده و سبب شستشوی یکنواخت سطوح می شود که در نتیجه آن کیفیت شستشو به طور قابل ملاحظه ای بیشتر خواهد شد.

ساختار صنعتی و مکانیکی


دستگاه زمین شوی صنعتی با هدایت خودرویی بر پایه اصول مکانیکی طراحی شده و فاقد سیستم های پیچیده الکترونیکی است؛ از همین رو میزان خرابی و هزینه های تعمیر و نگهداری کاهش چشمگیری می یابد و علاوه بر این سهولت کارکرد دستگاه در محیط های سخت صنعتی فراهم می آورد.

  شرکت تجهیزات نظافت صنعتی اسب زر

اسکرابر سرنشین دار

https://goo.gl/JLvgJ6

http://asbzar.com/

021-54635

کانال آپارات

https://www.aparat.com/asbzar

صفحه اینستاگرام 

www.instagram.com/asbzarco

  • شرکت اسب زر اسب زر
  • ۰
  • ۰

غبارگیر صنعتی

غبارگیر صنعتی

غبارگیر صنعتی دستگاهی است که به منظور جمع آوری گرد و غبار و ذرات ریز حاصل از فرآیندهای تولیدی و صنعتی در محیط های صنعتی و کارگاهی مورد استفاده قرار می گیرد. غبارات بسیار ریز تولید شده در محیط های گوناگون علاوه بر ایجاد اختلال در عملکرد بهینه تجهیزات و ماشین آلات موجود و فرآیند تولید می‌توانند به شکل منبع بیماری عمل کرده و سلامت افراد حاضر در محیط را به خطر اندازند زیرا حجم این گرد و غبار یا ذرات ریز غالبا بالاست، اندازه ذرات بسیار کوچک است در نتیجه می توانند به داخل ریه نفوذ نمایند و در بعضی موارد این ذرات ریز سمی و آلاینده می‌باشند.

تعریف غبار

گرد و غبار از ذرات ریز جامد قابل مشاهده یا غیرقابل مشاهده تشکیل شده است که در هوا شناور می‌باشند. هر چه اندازه ذرات بزرگتر باشد امکان معلق ماندن آن کمتر خواهد بود (بسته به نوع ذره و مشخصات آن). وزن ذرات تاثیری در مسأله شناور باقی ماندن آنها در هوا ندارد. اگر ذرات بسیار ریز باشند (همانند گرد و غبار فلزات) بصورت پیوسته در هوا معلق مانده و بر روی سطوح رسوب نمی کنند. ذرات گرد و غبار متداول در صنایع گوناگون در محدوده اندازه ذره 0/001 تا 100 میکرون قرار می‌گیرند. هنگام ارزیابی میزان سمی بودن ذرات گرد و غبار هم دو عامل اندازه و ترکیب شیمیایی آنها مطرح می‌گردد.

عملکرد غبارگیر صنعتی

دستگاه‌های غبارگیر صنعتی نقشی حیاتی در نزدیکی ماشین‌آلات و تجهیزات فرآوری و در سالن‌های تولید ایفا می‌نمایند. با یک دستگاه غبارگیر صنعتی برخوردار از فیلتر مناسب، تقریبا تمامی تراشه ها و ذرات گرد و غبار قابل جدا شدن می‌باشند. فرآیند جمع آوری گرد و غبار با اتصال مستقیم غبارگیر صنعتیبه بخشی از دستگاه یا از طریق به خطوط انتقالی همانند هودها یا بازرویی های غبارگیری صنعتی انجام می‌گیرد.

بعبارت دیگر غبارگیر صنعتی می تواند به کابین دستگاه متصل شده و تمامی گرد و غبار تولید شده درون کاربین را مکش کند. علاوه بر این غبارگیر صنعتی می تواند بصورت یک خرطومی منعطف به بخشی از دستگاه متصل شده یا بصورت کانالی ثابت نزدیک به محل ایجاد گرد و غبار قرار گرفته و همزمان با ایجاد گرد و غبار در همان نقطه آن را جمع آوری نماید. باید توجه داشت که تنها، ذرات ریز شناور در هوا توسط این نوع از مکنده ها قابل جمع آوری می باشند یعنی ذراتی که دارای حجم بالا و اندازه بسیار کوچک هستند. بنابراین دستگاه غبارگیر صنعتی دارای قدرت مکش کم و سرعت مکش بسیار بالا می‌باشد زیرا:

- سرعت مکش بالا موجب انتقال حجم هوای قابل توجه گردیده و در نتیجه مقدار زیادی گرد و غبار توسط غبارگیر صنعتی مکش شده و از محیط حذف می گردد.

- در جایی که لازم است مکش مواد از فاصله دورتر انجام گیرد، نیاز به افزایش قطر دهانه مکش می‌باشد، افزایش قطر دهانه مکش، افت سرعت حرکت هوا را به همراه دارد برای جلوگیری از این افت و انتقال کامل مواد جمع آوری شده به مخزن لازم است سرعت مکش غبارگیر صنعتی افزایش یابد.

پارامترهای مهم در یک غبارگیر صنعتی

عملکرد بهینه یک غبارگیر صنعتی وابسته به پارامترهای زیر می‌باشد:

سرعت مکش مناسب

برای جمع آوری کامل گرد و غبار و ذرات شناور و انتقال آن به مخزن

سیستم فیلتراسیون کارآمد

از لحاظ کلاس فیلتر، سطح فیلتراسیون و سیستم نظافت فیلتر برای جلوگیری از بازگشت غبارات به محیط و همچنین تناسب مشخصات فیلتر غبارگیر صنعتی با ویژگی‌های ذرات شناور از قبیل دما، آنتی استاتیک بودن و ..

دارا بودن سایکون

به منظور انجام بهتر عملیات فیلتراسیون و جلوگیری از آسیب دیدگی فیلتر

کاربرد غبارگیر صنعتی در صنایع مختلف

مکنده های صنعتی غبارگیر جهت جمع آوری گرد و غبار به وجود آمده از تراشکاری فلزات، صاف کاری فلزات، برش چوب، برش پلاستیک، جوشکاری و فرآوری پودرهای شیمیایی… قابل کاربرد می‌باشند بنابراین از این دستگاه کارآمد در صنایع هوا و فضا، تعمیرگاه های اتومبیل، کابینت سازی، صنایع شیمایی، صنایع الکترونیک، تولید شیشه، آزمایشگاه ها، صنایع فلزکاری، صنعت تولید کاغذ و ... می توان استفاده نمود. دستگاه های غبارگیر صنعتی هم به صورت یک واحد متحرک تک کاربره قابل کاربرد بوده و هم به علت دارا بودن سرعت مکش بالا دارای قابلیت نصب انشعاب در دهانه مکش بوده و امکان کاربرد آنها بعنوان مکنده مرکزی برای مکش هم زمان گرد و غبار از بیش از یک نقطه موجود دارد.

  شرکت تجهیزات نظافت صنعتی اسب زر

غبارگیر صنعتی

https://goo.gl/49GXQ3

http://asbzar.com/

021-54635

کانال آپارات

https://www.aparat.com/asbzar

صفحه اینستاگرام 

www.instagram.com/asbzarco

  • شرکت اسب زر اسب زر
  • ۰
  • ۰

در صنایع مختلف برای انتقال مواد از دو روش مکانیکی و پنوماتیکی استفاده میشود. انتقال مواد به روش مکانیکی توسط نوار نقاله انجام می گیرد. نوار نقاله با بهره گیری از موتور و چرخ دنده کار می کند و به دلیل نبود پوشش مناسب اطراف ریل انتقال، مواد در حین حرکت بر روی نوار نقاله به اطراف پرتاب شده و گرد و غبار در هوا منتشر می شود که باعث ایجاد آلودگی و همچنین اتلاف مواد می گردد. سیستم انتقال پنوماتیک برای انتقال مواد پودری، فله های خشک و مایعات بوده که به دو روش فشار منفی(مکش) و فشار مثبت(دمش) انجام می شود. بطور کلی روش پنوماتیک مزایای بهتری نسبت به روش مکانیکی دارد. از جمله این موارد می توان به عدم ایجاد گرد و غبار و اتلاف مواد به دلیل حرکت مواد در کانال ها و لوله ها، صرفه جویی در هزینه و با کیفیت تر نگه داشتن محیط اشاره کرد.انواع روش پنوماتیک

برای انتقال مواد با جریان هوا دو روش وجود دارد: دمش و مکش. در روش دمش هوای فشرده شده مواد را به حرکت در می آورد و در روش مکش جا به جایی مواد توسط ایجاد خلأ صورت می گیرد. از هر دو روش برای انتقال مواد با چگالی بالا و پایین می توان استفاده کرد.

 روش دمش

در این روش، انتقال مواد با تولید جریان هوای پر فشار مثبت به وسیله کمپرسور هوا و یا دمنده صورت می گیرد. سیستم دمش از یک مخزن، لوله های انتقال و یک کمپرسور هوا تشکیل شده است. در این روش مواد بین کمپرسور هوا و مخزن قرار می گیرند و هوای فشرده مواد را به سمت مخزن هل می دهد. سیستم دمش برای انتقال مواد سنگین تر در مسافت های طولانی تر مناسب است.

 روش مکش

در این روش از مکنده صنعتی و مخزن رابط سایکلون دار استفاده می شود، مکنده صنعتی با ایجاد فشار منفی(خلأ) مواد را مکش می کند و از طریق لوله های اتصال، به مخزن انتقال می دهد. به دلیل شکل مخروطی مخزن عمل تخلیه با سهولت انجام می گردد. از این روش برای مسافت های کوتاه استفاده می شود.

  مزایای انتقال مواد به روش پنوماتیک

انتقال و جا به جایی مایعات، ذرات ریز، سیمان، نشاسته، شکر، آرد، گلوله های پلاستیکی، رزین، زغال سنگ و … به روش پنوماتیک به راحتی و بدون هدر رفتن مواد و ایجاد آلودگی و با سرعت بالا صورت می گیرد. از دیگر ویژگی های انتقال پنوماتیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  مسیریابی ساده

در انتقال پنوماتیک انتقال مواد از مسیرهای مختلف امکان پذیر بوده و مسیریابی به راحتی شکل می گیرد. انتقال مواد در روش مکانیکی، توسط نقاله فقط در یک خط مستقیم و نهایتا با کمی شیب صورت می گیرد در صورتی که در روش پنوماتیک با استفاده از مکنده مسیریابی بهتر و راحت تر انجام شده و خط انتقال می تواند به صورت عمودی و افقی باشد و نیازی به فوندانسیون ندارد. در محیط هایی که تراکم تجهیزات وجود دارد، استفاده از روش مکنده به دلیل قدرت مانور بالاتر در انتقال، بهتر است. در مقابل در روش مکانیکی به منظور ایجاد خط انتقال نیاز به جا به جایی تجهیزات می باشد و این عمل بسیار هزینه بر است.

 حفظ بهداشت و ایمنی

در انتقال مواد به روش مکانیکی مواد هنگام عبور از روی نقاله، به دلیل عدم وجود پوشش در اطراف خط انتقال، نشت کرده و به اطراف پراکنده می شوند. نوار نقاله مستقیم بوده و وجود پیچش در مسیر و یا انتقال از یک نقاله به نقاله بعدی موجب انتشار مواد در محیط می گردد و اگر این مواد شیمیایی و خطرناک و آتش زا باشند، امنیت و سلامت محیط و کارمندان و کارگران به خطر افتاده و باید برای جمع آوری این مواد عملیات انتقال را متوقف کرد که باعث صرف هزینه و زمان می شود. همچنین در کارگاه های تولید محصولات غذایی استفاده از روش انتقال مکانیکی بهداشت محیط را تحت تاثیر قرار می دهد اما در انتقال به روش پنوماتیک به دلیل بسته بودن اطراف خط انتقال امکان پخش شدن مواد در محیط وجود ندارد و عملیات انتقال با امنیت بیشتری انجام می شود.

 نگه داری آسان

در روش انتقال مکانیکی به دلیل وجود تعداد زیادی نقاله و قطعات متحرک مانند غلتک، یاتاقان و … نگهداری و رسیدگی به این قطعات هزینه بر بوده و همچنین در این روش برای کنترل خطوط انتقال نیاز به نیروی انسانی زیادی می باشد. عدم رسیدگی بهینه به قطعات باعث بروز حوادث و سوانح می شود. موارد ذکر شده سبب می گردد که کارایی روش مکانیکی نسبت به مکنده کمتر باشد. مکنده صنعتی قطعات متحرک کمتری داشته و در نتیجه استهلاک کمتری دارد. سطح تعمیر و نگهداری مکنده نسبت به اجزاء روش مکانیکی کمتر بوده و در بسیاری از موارد به نظافت دوره ای فیلتر محدود می گردد. همچنین نصب و احداث خطوط انتقال در این روش بسیار ساده می باشد.

  شرکت تجهیزات نظافت صنعتی اسب زر

www.asbzar.com


https://goo.gl/T7AN5U

کانال آپارات

‏http://www.aparat.com/asbzar

صفحه اینستاگرام 

www.instagram.com/asbzarco

  • شرکت اسب زر اسب زر
  • ۰
  • ۰

پولیشر

پولیشر دستگاهی است کارآمد که به منظور جلا بخشیدن به سطوح کف و هم چنین شستشوی عمیق سطح طراحی و ساخته شده است. پولیشر دارای یک برس دوار، دسته کنترلی و مخزن آب تمیز بوده و در انواع محیط های تجاری و صنعتی با اهداف گوناگون قابل استفاده می باشد. پولیشر جهت صیقلی ساختن و جلا دادن سطوح به ویژه سطوح براق مانند سنگ، سرامیک و ... با مساحت های کوچک، متوسط و بزرگ ابزاری مناسب به شمار می آید، علاوه بر این دستگاه پولیشر از ساختار ایمن و مقاومی برخوردار است که امکان استفاده از آن در محیط های صنعتی و در شرایط سخت و دشوار فراهم می شود و برای شستشوی سطوح سخت و خشن در این بسیار مناسب می باشد. مکانیزم عملکرد دستگاه ساده بوده و دارای یک دسته هدایتی با قابلیت تنظیم زاویه، دسته کنترلی برای قطع و وصل کردن پاشش آب و دسته دیگر جهت توقف حرکت دستگاه می باشد. در ساختار دستگاه پولیشر هیچ سیستم انتقال نیرویی مانند گیربکس و تسمه به کار نرفته است از همین رو هزینه های تعمیر و نگه داری آن به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. برس پولیشر با سرعت زیادی می چرخد و سطح را سایش می دهد؛ پولیشر سطح مقطع کوچکی دارد به همین دلیل وزن و فشار اعمال شده از جانب موتور برس به سمت پایین بیشتر می شود و در نتیجه قدرت سایندگی و پاک کنندگی دستگاه افزایش می یابد. در قسمت عقب دستگاه پولیش دو چرخ بزرگ تعبیه شده است که هدایت و کنترل دستگاه را آسان می سازد و بدنه آن تمام استیل بوده که سبب افزایش مقاومت و طول عمر پولیشر می گردد. برس پولیشردر انواع زبر، استاندارد و نرم تولید شده است و کاربران متناسب با جنس سطح مورد نظر برس مناسب را انتخاب می نمایند. از طرف دیگر امکان نصب انواع پد پولیش بر روی دستگاه وجود دارد که با هدف برق انداختن سطوح مورد استفاده قرار می گیرند. دستگاه پولیشر از سطح صدای پایینی برخوردار بوده که سبب حفظ آرامش محیط می شود و جهت کاربرد در محیط های حساس مناسب است. در زمان به کار گیری دستگاه پولیشر به منظور هر چه براق تر شدن سطح می توان از واکس سنگ استفاده نمود و در صورتی که پولیشر برای شستشوی سطوح کف به کار گرفته می شود جهت جمع آوری باقی مانده آب و مواد شوینده مصرف شده یک جاروی آب و خاک مورد استفاده قرار می گیرد.

 

  • شرکت اسب زر اسب زر
  • ۰
  • ۰

دستگاه مکنده کاتالیست و مزایای بهره گیری از آن

کاتالیست ها (کاتالیزور) مواد شیمیایی هستند که به عنوان افزایش دهنده سرعت در فرآیند های شیمیایی که سرعت و شرایط یهینه حائز اهمیت باشد، استفاده می شوند. کاتالیست ها در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی موادی بسیار شکننده اند که برخی از آنان نیز در مجاورت هوا واکنش نشان می دهند.کاتالیست در صنعت نفت و گاز در دو فرایند کراکینگ (شکستن و تجزیه مولکول های درشت به مولکول های کوچکتر) و رفرمینگ (بازآرایی مجدد و ترکیب مولکول ها برای تولید) استفاده می شود. در صنایع پتروشیمی نسبت به صنعت نفت و گاز فرآیند های کاتالیزوری حجم کمتری را اشغال می کنند اما محصولات تولید شده بسیار مهم تر و متنوع تر هستند. گاهی اوقات نیاز است تا برای تخلیه و یا انتقال این مواد شیمیایی (کاتالیزور ها) از یک سیستم تخلیه پنوماتیک استفاده شود. مکنده کاتالیستسیستمی از همین نوع دارد که به خوبی می تواند بدون آسیب به این مواد شکننده، آن ها را از راکتور تخلیه و یا جابجا کند. مکانیزم عمل این دستگاه به این صورت است که به هنگام استفاده دهانه مخروطی کاملا عمودی شده و مطابق با تمام مکنده های صنعتی دیگر، فرآیند مکش به منظور جابجایی و یا تخلیه کاتالیست ها انجام می گردد. بهره گیری از این دستگاه مزایای گوناگونی دارد که به رشد صنایع نفت، گاز و پتروشیمی کمک خواهد کرد.

 مزایای استفاده از دستگاه مکنده کاتالیست

بهره گیری از مکنده کاتالیست به منظور جابجایی و یا تخلیه این مواد از راکتور ها، تنها راه ممکن نیست اما بهترین راه می باشد. این دستگاه نیز مانند دیگر دستگاه های نظافت صنعتی فعالیت مورد نیاز را در بهینه ترین حالت ممکن انجام خواهد داد و مزایای بسیاری به همراه خواهد داشت. قابلیت فعالیت این دستگاه در یک سیکل بسته نیتروژن به منظور جلوگیری از مجاورت کاتالیست ها با اکسیژن موجود در هوا و بروز فرآیند های شیمیایی مضر، مجهز بودن به سیستم خنک کننده گاز نیتروژن در هنگام خروج از پمپ و بازیابی گاز ارزشمند و گران قیمت نیتروژن به راکتور های حاوی کاتالیست، راندمان بالای سیستم فیلتراسیون این دستگاه، قابلیت مکش بیش از 10 تن کاتالیست در هر ساعت استفاده از این مکنده، امکان تغییر قدرت دستگاه به درخواست مشتری و بسته به نیاز از 42 تا 230 کیلو وات، تخلیه سریع و بی خطر کاتالیست ها از راکتور، امکان پر کردن راکتور ها (انتقال کاتالیست ها به بالای راکتور) با استفاده از این دستگاه کاربردی، امکان جداسازی نرمه و خاک از کاتالیست ها به وسیله مکنده کاتالیست صنعتی و در حین انجام عملیات انتقال کاتالیزور و انتقال کاتالیست ها به مخزن جداگانه و در نهایت عدم آسیب به این مواد مهم، شکننده و کاربردی در صنایع گوناگون همگی از مزایای استفاده از دستگاه مکش کاتالیستهستند. همچنین مهم ترین ویژگی این دستگاه مکنده کاتالیست صنعتی حائز اهمیت بودن این مسئله است که برخی کاتالیزور ها می بایست با تجهیز به سیستم های مخصوص در محیط نیتروژنی (ازت) تخلیه گردند؛ که این دستگاه به سادگی و در بهینه ترین حالت ممکن این امکان را داده و پس از انجام عملیات انتقال، نیتروژن به داخل راکتور منتقل شود.

شرکت تجهیزات نظافت صنعتی اسب زر

تخلیه کاتالسیت و سرامیک بال

https://goo.gl/nbDLDj

 www.asbzar.com

 021-54635

 کانال آپارات

 ‏http://www.aparat.com/asbzar

 صفحه اینستاگرام

 www.instagram.com/asbzarco

  • شرکت اسب زر اسب زر
  • ۰
  • ۰

شرکت خدمات نظافت صنعتی اسب زر بعنوان یک شرکت پیشرو در زمینه تأمین و عرضه تجهیزات مکانیزه نظافت صنعتی، از نخستین روزهای تأسیس خود، تلاش نموده است با ارائه باکیفیت ترین محصولات موجود در بازارهای جهانی، بخش های مختلف صنعت و تجارت کشور را در مسیر رشد و شکوفایی یاری رساند. به همین منظور، این شرکت بالاترین سطح دقت و حساسیت را در انتخاب شرکای تجاری خود مبذول داشته و در بیش از ربع قرن فعالیت خود، تنها محصولات تولید شده توسط برترین برندهای اروپایی و بر اساس بالاترین استانداردهای جهانی را به مشتریان خود عرضه نموده است. اما گروه صنعتی اسب زر مسئولیت خود را محدود به ارائه محصولات باکیفیت ندانسته و خدمات پس از فروش مناسب را نیز وظیفه خود به حساب می آورد. در نتیجه شرکت اسب زر  سعی نموده است با ایجاد یک واحد خدمات پس از فروش کارآمد نسبت به رفع سریع نیاز مشتریان خود اقدام نماید.

رفع نیاز مشتری در زمینه قطعات یدکی و مصرفی و تجهیزات جانبی

طیف کامل قطعات یدکی، مصرفی و تجهیزات جانبی مربوط به هر یک از محصولات اسب زر در انبار قطعات یدکی و تجهیزات جانبی مجموعه اسب زر موجود می باشد. کلیه قطعات و تجهیزات جانبی محصولات توسط کمپانی تولید کننده اصلی یا شرکت های معتبر و تایید شده توسط آنها عرضه شده اند. وجود مجموعه ای کامل از قطعات و تجهیزات جانبی برای هر محصول باعث می شود نیاز مشتریان در زمینه قطعات یدکی و مصرفی در حداقل زمان برطرف گردد. از سوی دیگر مشتری می تواند به فراخور نیاز خود، تجهیزات جانبی مرتبط با محصول را در زمان های متفاوت تهیه کرده و بدین ترتیب کارایی دستگاه خود را افزایش دهد. شرکت اسب زر به پشتوانه انبار کامل قطعات یدکی و تجهیزات جانبی خود، کلیه محصولات خود را با گارانتی یکساله و خدمات پس از فروش پانزده ساله ارائه می نماید.

سرویس و تعمیر سریع دستگاه ها

کلیه محصولات گروه صنعتی اسب زر تولید شده توسط برترین تولیدکنندگان جهانی بوده و دارای طول عمر بسیار بالا می باشند اما در صورت بروز هرگونه نقص در ساختار و عملکرد دستگاه، شرکت اسب زرخود را موظف به رفع سریع مشکل پیش آمده می داند. به همین منظور شرکت اسب زر با هدف به حداقل رساندن زمان از کارافتادگی دستگاه و هزینه های مرتبط، خدمات فنی خود را به دو شکل ارائه نموده و در این راه از دانش، تخصص و تجربه کارشناسان آموزش دیده و مطلع خود بهره می برد.

اعزام تعمیرکاران متخصص

در صورتی که مشکل پیش آمده از طریق مشاوره تلفنی قابل حل نبوده و انتقال دستگاه به تعمیرگاه مرکزی دشوار باشد، تعمیرکاران متخصص و با تجربه شرکت اسب زر در اسرع وقت به منظور رفع نقص دستگاه، به محل آن اعزام می شوند.

ارائه خدمات در تعمیرگاه مرکزی

خدمات تعمیر و سرویس دستگاه های قابل حمل و دارای ابعاد کوچک در تعمیرگاه مرکزی و مجهز شرکتاسب زر و توسط گروه کارشناسان متخصص و با تجربه آن صورت می گیرد.

لازم به ذکر است که خدمات فنی ارائه شده توسط گروه صنعتی اسب زر مختص مشتریان اسب زر نبوده و شرکت اسب زر به پشتوانه انبار مجهز تجهیزات جانبی و قطعات مصرفی خود و همچنین گروهکارشناسان فنی و کاملا آگاه به ساختار و عملکرد دستگاه های مختلف نظافتی، آماده خدمت رسانی و همکاری با سایر عزیزان می باشد.

شرکت تجهیزات نظافت صنعتی اسب زر

خدمات پس از فروش

https://goo.gl/79cX8i

 www.asbzar.com

 021-54635

 کانال آپارات

 ‏http://www.aparat.com/asbzar

 صفحه اینستاگرام

 www.instagram.com/asbzarco


  • شرکت اسب زر اسب زر
  • ۰
  • ۰

مکنده شهری ( Urban Vacuum Cleaner )

مکنده شهری ( دستگاه برگ جمع کن مکنده ) برای مکش انواع زباله شهری مورد استفاده قرار می گیرد.

مکنده شهری ( ماشین برگ جمع کن ) در انواع مدل ها با توجه به کارایی طراحی و تولید می شود.

دستگاه مکنده شهری ( برگ روب ) را می توان بر روی شاسی دستی ( جک پالت ) ، نیسان و ایسوزو و… نصب نمود.

 مکنده شهری ماشینی

دستگاه های مکنده ی شهری ماشینی نسب به مدل های دستی از ظرفیت و قدرت بالاتری برخوردار است.

دستگاه ماشین برگ جمع کن بر روی نیسان و یا ایسوزو قابل نصب می باشد.

منبع تغذیه دستگاه برگ روب موتور دیزل یا موتور بنزینی و بر اساس سفارش مشتری می باشد.

طول و قطر خرطومی برگ جمع کن مکنده ماشینی نسبت به خزان روب دستی بیشتر می باشد.

حجم مخزن برگ روب ماشینی از حجم مخزن برگ جمع کن دستی بزرگ تر است.

کاربرد دستگاه برگ روب ماشینی

از دستگاه برگ روب ماشینی برای جمع آوری گرد و خا و برگ و زباله های شهری مانند قوطی و پاکت در محیط شهری استفاده می شود.

 دستگاه مکنده شهری مدل STV 3500 از تولیدات شرکت اسب زر برای جمع آوری انواع زباله های خشک (برگ، پاکت،قوطی، ظروف یکبار مصرف، خاک، پلاستیک و…) مورد استفاده قرار میگیرد.این مکندهبر روی یک ماشین نصب شده که مجهز به بغل گیربکس و پمپ هیدرولیک است تا به راحتی بتوان زباله های جمع آوری شده را تخلیه نمود. ماشین درمحل های آلوده تردد کرده و بالوله خرطومی به طول 6 متر و قطر 6 اینچ زباله ها را مکش میکند. میزان این مکش در هر ساعت 3500 مترمکعب است که در مخزنی به ابعاد یک متر مکعب با درب کاملا هیدرولیک جمع آوری میشود. موتور مکش این دستگاه به صورت جداگانه و با نیروی محرکه بنزین فعالیت خود را انجام میدهد. تخلیه این زباله ها به وسیله پمپ هیدرولیک در عقب ماشین صورت میگیرد.

شرکت تجهیزات نظافت صنعتی اسب زر

مکنده شهری(ماشین برگ جمع کن)

https://goo.gl/3gCjZX

 www.asbzar.com

 021-54635

 کانال آپارات

 ‏http://www.aparat.com/asbzar

 صفحه اینستاگرام

 www.instagram.com/asbzarco

  • شرکت اسب زر اسب زر